Kérdése van? Több darabot szeretne? Hívjon minket!       

+36-20/334-6464

Blog

Apám kezében nem igazán láttam vitaminos dobozt. Talán úgy 50 éves kora körül kezdett el szedni a téli időszakban valamilyen komplex multivitamint. Az elhíresült mondás azonban sok helyen még tartja magát: Faluhelyen csak kétféle gyógyszer van. Pálinka és leukoplast. Ami nem vérzik, arra pálinka, ami vérzik, arra leukoplast. Kedves Férfitársak, valóban érdemes így gondolkodnunk?

Vajon hány férj érezte már azt legalább egyszer életében, hogy "rá sem ismer" a feleségére? Mármint a viselkedésére. Ismerjük ezt a Facebook-bölcsességet? Idézem: Ha egy nő mérges, öleld át és mondd el neki, hogy milyen gyönyörű. Ha ez nem működik, vonulj vissza biztonságos távolságba és dobálj neki csokit. Egy nő az élete során számtalan testi és lelki változáson esik át. Sokszor úgy tűnhet, mintha egészen különböző személyiségek születnének e folyamatok során.

Kisebbik gyermekem mindig is "rossz evő" volt. Válogatott, piciként klasszikusan az arcunkba "fújta" a nem tetsző ételt és később, amikor már el tudta mondani szavakkal is, értelmesen, hogy mit enne a legszívesebben, a válasz a legtöbb esetben ez volt: TÉSZTÁT! Sőt, tovább fokozom: SPAGETTIT! Ismerős a helyzet?

Létezik olyan baktérium, ami nem okoz megbetegedést, sőt: kifejezetten hasznos szervezetünk számára? A probiotikumok élő baktériumokat, gombákat tartalmaznak és szervezetünkbe bejutva kifejezetten hasznos "tevékenységet" folytatnak. Sőt, bizonyos esetekben kifejezetten javallottak!

Egyik ismerősöm térdét már többször műtötték. Elmondása szerint gyakorlatilag semmi nem "maradt" a térdében az ízületek, porcok között és az orvosok sem biztatták semmi jóval. Én akkoriban már több, mint 1 éve szedtem kollagént és tapasztaltam áldásos hatásait...

Gyerekkorom óta nagy kedvence: a tej. Ma sem tudok lemondani róla, nem telhet el nap anélkül, hogy a reggeli néhány deci tejet elfogyasztanám. Valószínűleg függő vagyok:) Régebben úgy voltam vele, mint Gombóc Artúr a csokival, kb. mindenhez tejet ittam. Igen, lecsóhoz is! Éljen a fehérje!