Amennyiben több darabot szeretne rendelni, de nincsen raktáron kérjük jelezze, segítünk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

K2 vitamin MK7 30 kapszula Vitaking
K2 vitamin MK7 30 kapszula Vitaking
1 200 Ft

K2 vitamin MK7 30 kapszula Vitaking

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
Magas hatóanyag tartalom, természetes VITAMK7® vitamin.
EAN
5999571381760
Szállitási idő
1 munkanap
1 200 Ft
Egységár: 40 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Részletek

A K2-vitamin ellátás az egészséges emberek számára nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. A kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében azonban a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet.

A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium – anyagcsere folyamatot, úgy, hogy a kalciumot a megfelelő helyre szállítja (csontok), és megakadályozza a nem megfelelő helyeken való lerakódását. Összegezve, a K2-vitamin részt vesz a normál véralvadásban, és segíthet a csontok egészségének megőrzésében, mivel részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

Vizsgálatok bizonyítják, hogy napi 40-90 ug K2 vitamin bevitel többek között szerepet játszhat a kalcium csontokba történő beépítésében, így az érfalak meszesedésének megelőzésében. Ezáltal fontos szerepet játszhat bizonyos szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megakadályozásában is. Javasolt, hogy a K2-vitamin mindig D-vitaminnal együtt kerüljön bevitelre.

Hatóanyag: K2-vitamin MK7 : 100µg!

Használata: napi 1 kapszula étkezés közben
 A Vitaking K2 vitamin 100µg VITAMK7® vitamint tartalmaz. A  VITAMK7 ® szabadalmaztatott, természetes fermentációs folyamattal készült all-transz K2-vitamin. A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
Ezzel ellentétben a K2, vagy menakinonok több különböző vegyületet jelentenek, amik közül eddig egy tucatot azonosítottak és neveztek el MK4… MK13 kóddal. Közülük élettani szempontból az MK4 és az MK7 bizonyult értékesnek.

Korábban az orvosi tankönyvek szerzői úgy tudták, hogy teljesen mindegy melyik formához jut hozzá egy ember, mert a szervezet képes az egyik formát a másikba és vissza alakítani, ha szükséges. Valójában ez a kijelentés nem pontos. A bélflóra baktériumai képesek a K1-vitamint K2-vé alakítani, főleg ha ez egy egészséges tehén vagy kecske bélflórája. Egy egér már kevésbé képes erre, az emberi bélflóra pedig igen szegényesen.

    Sokan még mindig kerülik a tojás fogyasztást, ami a legjobb MK4 típusú K2 forrás.
    Sokan kerülik a zsíros ételeket, mert félnek az érelmeszesedéstől.
    A pizzánkon nem érlelt sajtot kapunk hanem értéktelen „sajtkészítményt”, ami nem tartalmaz egyáltalán MK7-et.
    Nem eszünk erjesztett szójaterméket, mert nem része a nyugati étrendnek, pedig ez a leggazdagabb MK7 forrás.
    Nem eszünk legeltetett állat húsát illetve tejét, mert kétszer-háromszor drágább, mint a nagyüzemi tenyésztett állati termékek.
    Viszont elterjedtek az antibiotikumok, amik végleg leállítják a bélflóra amúgy is szegényes képességét ennek a vitaminnak az előállítására.

A Vitaking K2 vitamin 100µg VITAMK7® vitamint tartalmaz. A VITAMK7 ® szabadalmaztatott, természetes fermentációs folyamattal készült all-transz K2-vitamin.

Adatok
Darabszám
30
Cikkszám
5999571381760
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!