Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

Kókuszvirág cukor 1000g
Kókuszvirág cukor 1000g
2 300 Ft

Kókuszvirág cukor 1000g

2 300 Ft
Részletek

 Kókuszvirág cukor 1000g
 A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. A fehér cukor természetes kiváltója lehet. A goffri, palacsinta, müzlik, távol keleti ételek vagy akár egzotikus koktélok, mártások, szószok páratlan édesítője.
 

    Gyermekek étrendjébe is kiválóan illeszthető, de tudnunk kell, hogy e természetes és fenséges ízű étek után nem szívesen térnek vissza az amúgy számos betegség alapját képező fehércukor vagy egyéb mesterséges édesítők élettelen ízéhez.

     
    Egészségügyi előnyei

     

    Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható, így a cukrászatban is egy vonzó összetevő. Míg a mesterséges édesítők, vagy akár a fehércukor íze üres, puszta édes íz, addig a természetes édesítők egész skálája számos kellemes aromával és illatanyaggal kíséri az édes érzetet. E különleges ízélmény mögött gyakran belső értékeik húzódnak meg. A kókusznektárcukor számos tápanyagot és ásványi anyagot is tartalmaz, mint például a kálium-, magnézium-, cink-vagy vas. Illetve a B1-, B2-, B3-, B6-és C  vitamin kiváló természetes forrása. Aromái pedig a lelket melengetik, ünnepi hangulatot csempésznek ételeinkbe.

     
        A kókuszvirág cukornak magas kálium, magnézium, cink és vas tartalma van
        Természetes forrása a B1-, B2, B3, B6 és C vitaminnak.
        17 féle aminosavat tartalmaz ezek közül a legmagasabb a glutamin tartalom.
        100%-ban szerves, feldolgozatlan, szűretlen, és fehérítetlen természetes édesítőszer és nem tartalmaz tartósítószert és szinte pH semleges.
        Az íze nagyon hasonlít a barna cukorhoz, jellegzetes gazdag karamelles aromájú, természetes édes ízű, fokozza az ízeket. Könnyen oldódik.
        Felhasználás: kávék, teák, torták, sütemények és egyéb édességek ízesítéséhez. Karamellizálható.

  

    Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.

       

    Felhasználása: édesítésre bárhol a hagyományos cukor helyett.


    Összetevők: kókuszvirág cukor


    Tápanyagtartalom (100g-ban):
    Energia:1705 kJ /402 kcal
    Fehérje: 1,06 g
    Szénhidrát: 97,85 g
    Zsír: 0,15 g

Adatok
Cikkszám
0450
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!