*Az útifű maghéj (5 g/adag) hozzájárul a normál koleszterin- és vérzsírszint fenntartásához, támogatja az emésztőrendszer egészséges működését, segít a normál bélmozgás kialakításában és a könnyű székletürítésben.
**A vízzel elkészített, fogyasztásra kész termékben.
Mikor ajánljuk?
- Ha életmódváltásra készül, de nem szeretne lemondani az édes ízekről.
- Ha támogatni szeretné diétáját.
- Ha orvosi, dietetikusi javaslatra rostban gazdagabb táplálkozásra kell váltania.
- Ha egészséges és alacsony kalóriatartalmú édességgel szeretné színesíteni családja étkezéseit.
- Ha nehezen illeszti be táplálkozásába a magas rosttartalmú zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék fogyasztását.
- Ha szeretné étkezésével is támogatni a koleszterin-anyagcseréjét!
- Ha székrekedés, IBS, emelkedett vércukor- és koleszterinszint, vagy magas vérnyomás gyógyszeres kezelése mellett életmódi elemekkel és gyógynövényekkel támogatná egészségét!
Miért fontos a rostbevitel a táplálkozásban, az egészséges emésztésben és a testsúly fenntartásában?

- A rostok segítik a bélrendszer optimális működését.
- Támogatják a természetes anyagcserét.
- Szerepet játszanak a bélflóra egészséges összetételének fenntartásában.
- Elősegítik a jóllakottság érzését, ezáltal hozzájárulva a testsúly kontrolljához is.
- Az élelmi rostok mérsékelik a hirtelen vércukorszint ingadozást, ezzel hozzájárulnak a vércukorszint normál szinten tartásához is. A stabil vércukorszint csökkenti az édesség utáni vágyat és megakadályozza a hirtelen energiazuhanást, így segít a nassolás utáni vágy leküzdésében.
- Az útifű maghéj (5 g/adag) magas rosttartalma hozzájárul a normál koleszterin- és vérzsírszint fenntartásához, ezzel támogatja a szív és az érrendszer egészségének megőrzését is. ⇒ Részletes tájékoztató az terméken megjelenő egészséggel kapcsolatos állításokról.
Elkészítés

A PuddinGo! egyszerűen és gyorsan elkészíthető! Nem kell sem főzni, sem robotgéppel keverni. Sőt, még shaker sem kell hozzá!
- Gyorspuding készítése: keverjen el egy bögrében két mérőkanál (24 g) pudingport 1 dl hideg vízben, tejben vagy tejpótló italban (kb. 20-30 mp). A kész puding vízzel 3 perc, tejjel vagy tejpótló itallal készítve 5 perc múlva fogyasztható.
Tipp: Ha a lágyabb pudingokat kedveli, akkor használjon 1,5 dl folyadékot az elkészítéshez!
- Shake készítése: tegyen két mérőkanál (24 g) pudingport egy shakerbe, majd öntsön rá 2 dl hideg tejet vagy tejpótló italt. Alapos összerázás után azonnal fogyasztható az elkészült sűrű és finom ital. Ha elkészítés után nem fogyasztja el rögtön, a shake az állás során besűrűsödik, sodó, illetve puding állagúvá válik.
- Az elkészített pudingot vagy shaket hűtőben kell tárolni és két napon belül el kell fogyasztani!

Összetevők

A PuddinGo! gazdag rost- és fehérjetartalmát kizárólag zsírtalanított magvak és gyógynövények biztosítják! Egy adag energiatartalma ezért is lehet a napi ajánlott energiabevitel mindössze 2-3%-a. Ismerje meg a PuddinGo!-ban lévő magvakat és gyógynövényeket!

Útifű maghéj
Természetes növényi rostforrás. Főként vízben oldódó rostokat tartalmaz, így folyadékot magába szívva zselészerű anyagot képez, ami számos módon segíti az emésztést és támogatja a bélrendszer egészségét.

Kakaóbab
A gyártáshoz a legjobb minőségű kakaóbabot használjuk, hogy ezzel is hozzájáruljunk a tökéletes ízélményhez.

Tökmag
A zsírtalanított tökmag nagy mennyiségben tartalmaz fehérjét, vitaminokat (B2, K, E), antioxidánsokat, ásványi anyagokat (cink, magnézium, foszfor) és rostokat.

Napraforgómag
Kiemelkedően gazdag növényi fehérjében, rostokban és ásványi anyagokban, mint például magnézium és szelén. Összetevői hozzájárulnak a kiegyensúlyozott étrendhez. A termékben zsírtalanított formában használjuk fel.

Lenmag
Gazdag vízoldható és oldhatatlan rostokban, valamint természetes lignánokban. Emellett értékes ásványi anyagokat, például kalciumot és magnéziumot tartalmaz. Szintén zsírtalanítva alkalmazzuk összetevőként.

Csipkebogyómag és terméshús
Gazdag antioxidánsokban, amelyek hozzájárulnak a szervezet természetes védekezőképességének fenntartásához. Magas rosttartalma a pudingban lévő többi növény rosttartalmával együtt elősegíti az emésztőrendszer megfelelő működését.

További 8 gyógynövény
A puding további gyógynövényeket is tartalmaz, amelyek számos előnyös élettani hatással rendelkeznek. Ezek kapszulázott formában külön termékként is megvásárolhatók:
erdei mályva levél (egészséges emésztés), zöld búzafű, bodzavirág (védekezőképesség támogatása, egészséges testsúly), vörösszőlőmag (szív- és érrendszer támogatása, szép bőr), máriatövismag (májműködés, szív és emésztés támogatása), verbéna (orvosi vasfű - emésztőrendszer, torok egészségének támogatása), hibiszkuszvirág-csészelevél (vérkeringés támogatása, mentális és fizikai fáradtság csökkentése), csalánlevél (csontok, porcok, szív és érrendszer, immunrendszer támogatása).