Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

VitaFer® 30 kapszula liposzómás vaskészítmény Vitaking
VitaFer® 30 kapszula liposzómás vaskészítmény Vitaking
2 200 Ft

VitaFer® 30 kapszula liposzómás vaskészítmény Vitaking

A VitaFer Caps liposzómás vas étrend-kiegészítő kitűnően alkalmas napi vas igény biztosítására. A vason kívül B12- és C-vitamint is tartalmaz. A liposzómába burkolt vas tulajdonképpen nem érintkezik a száj, a nyelőcső és a gyomor érzékeny szöveteivel, felszívódása még az előtt megtörténik, hogy a belekben kifejthetné nemkívánatos mellékhatásait. Most már kapszula formában is kapható.
Szállitási idő
1 munkanap
2 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
Részletek

VitaFer Caps …egy jobb vaskészítmény
liposzómás technológia a jobb felszívódásért
háromszoros biohasznosulás(1)
emésztési és székletproblémák nélkül
fémes mellékíz nélkül
Székrekedés és hasmenés nélkül
A vas különféle szervetlen sóit tartalmazó készítmények egyeseknél szorulást, másoknál hasmenést váltottak ki. Ez szinte természetesnek mondható annak ellenére, hogy kellemetlen. Az emberi emésztőrendszer nem képes nagyobb mennyiségben szervetlen fémsókat felvenni. A VitaFer Caps kitűnő megoldást jelenthet azoknak, akiknek érzékeny a gyomra a vaskészítményekre.


Fémes mellékíz nélkül
Aki hónapokig vagy még tovább kénytelen vasat szedni a vashiányos vérszegénység kezelése érdekében ismeri azt a jelenséget, hogy egy idő után mindennek vas íze lesz amit a szájába vesz. Ennek súlyosabb esetében hányingert okoz a vas bevétele. Pár esetben ez odáig is elmehet, hogy hányingert érez az intravénás vaspótlás hatására is. A VitaFer liposzómás vaskészítményben lévő vas nem érintkezik a száj és a gyomor érzékeny pontjaival, ezért nem váltja ki a kellemetlen vasas ízt.


Oda juttatjuk, ahol szükség van rá
A liposzómák apró gömböcskék, melyeket kívülről foszfolipid réteg határol és a vas ezekbe a gömböcskékbe van elrejtve. A foszfolipid a sejtjeink külső rétegének anyaga, tulajdonképpen a sejt külső fala. A foszfolipid réteg egyrészt elzárja a benne található vasat, másrészt képes úgy eljuttatni azt közvetlenül a sejtekbe hogy közben a vas nem érintkezik az érzékeny emésztőrendszerrel. Ezáltal a felszívódása többszöröse az élelmi vasnak.


Háromszoros felszívódás
Más vas-szulfát és vas-pirofoszfát tartalmú közkedvelt vaskészítményekkel összehasonlítva a VitaFer vastartalma átlagosan háromszor jobban hasznosul. A liposzómába csomagolt vas az emésztőrendszer állapotától függetlenül képes megnövelni a vérszérum vasszintjét.


A VitaFer Caps vason kívül tartalmaz még B-6, B-12- és C-vitaminokat is.
A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
Hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglo­bin-képződéshez.
A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállí­tásban.
Hozzájárul az immun­rendszer normál működésé­hez.
Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentésé­hez.
Szerepet játszik a sejtosztódásban.
Emiatt minden korosztály számára létfontosságú a megfelelő vaspótlás.


A B12-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez.


A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.


(1)Más vas-pirofoszfát és vas-szulfát tartalmú készítményekkel összemérve


Gyermekeknek válassza a Vitafer folyékony liposzómás vaskészítményt, ami egy igazán kellemes ízű, könnyen adagolható étrend-kiegészítő formula.

Adatok
Cikkszám
0419