Ez egy olyan, a cukornál 250-300-szor édesebb molekula, amivel főzni és sütni is lehet, mert hő hatására is megtartja az édességét. Ráadásul az emésztőenzimek sem képesek lebontani, így gyakorlatilag nem szívódik fel a szervezetedben, tehát a kalóriaértéke nulla.

Különböző pH-értékű élelmiszerekben, üdítőkben vagy savanyított tejtermékben is jól használható, mindenben elfér, ami "házi", legyen az sütemény, puding, szörp, lekvár, befőtt vagy épp joghurt.

Összetevők: Tisztított víz, növényi glicerin, 95%-os stevia rebaudina kivonattal, nátrium-benzoát, kálium-szorbát
Felhasználási javaslat: Hideg és meleg italok és ételek édesítésére, sütéshez-főzéshez (198 fokig), továbbá kozmetikai célokra külsőleg. Használd cukor helyett teához, kávéhoz, ételekbe-italokba ízlés szerint: 4 csepp, 1 teáskanál cukornak felel meg.
Kiszerelés: 50 ml