Kérdése van? Több darabot szeretne? Hívjon minket!       

+36-20/334-6464

Maca 90 db Vitaking
Maca 90 db Vitaking
4 590 Ft

Maca 90 db Vitaking

A macagumót a perui őslakosok értékes növényként tartják becsben. A maca mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik.
Szállitási idő
1 munkanap
Típus
kapszula
Válasszon mennyiséget!
90 db
Kérdése van? Kattintson a képre!

4 590 Ft
Egységár: 51 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 92 Ft
Részletek


A macagumót a perui őslakosok értékes növényként tartják becsben. A maca mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük.  A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik.
Maca gyökér

A maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Segítheti az egészséges energiaszint megtartását. A maca gyökér évezredeken át az inkák szuperétele volt. Gyökérrostja gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban. Több mint 300 illat-, színanyag és illóolaj található benne.

A macagumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják számon. A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért “perui ginszengnek” is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik…
Kiváló tápanyagforrás

A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. A gumó a perui lakosság számára hasonló értékű tápláló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élők számára. A maca azonban nemcsak magas szénhidrát tartalmáért nagyra értékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően széles körben lehet hasznos kiegészítés.

A növényben különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak.

A maca növény, mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. Nem sok olyan élelmiszer van ami hasonlóan segít a fizikai teljesítmény és állóképesség fokozásában.
A Maca:

    ● Segíthet növelni a szexuális potenciált
    ● Elősegítheti a szexuális vágyat
    ● Segíthet növelni a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát
    ● Segíthet fenntartani a férfiak egészséges szaporodási szervrendszerét
    ● Támogathatja mind a férfi és női nemi működést.
    ● Segíthet a csontveszteség (csontritkulás) megelőzésében
    ● Segíthet csökkenteni a csontritkulás kockázatát
    ● A nőknél hozzájárulhat a változó kor után is a csontok erejének fenntartásához
    ● Kiváló energiaforrás
    ● Támogathatja a fizikai és szellemi teljesítményt
    ● Segíthet fenntartani az optimális állóképességet és életerőt

Adatok
Cikkszám
5999561259017
Miért regisztráljon?
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!