Amennyiben több darabot szeretne rendelni, de nincsen raktáron kérjük jelezze, segítünk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

Culevit Forte 210 tabletta
Culevit Forte 210 tabletta
12 570 Ft

Culevit Forte 210 tabletta

rákbetegeknek tabletta (1×210 db)
EAN
5998363105980
Szállitási idő
1 munkanap
12 570 Ft
Egységár: 60 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 251 Ft
Részletek

A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta egy speciális, a daganatos betegek terápiájának kiegészítésére kifejlesztett új, nagydózisú készítmény.


Mi a Culevit Forte rákbetegeknek tabletta?


A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta egy speciális, a daganatos betegek terápiájának kiegészítésére kifejlesztett új, nagydózisú készítmény.


A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta a korábban forgalmazott Culevit tabletta új, továbbfejlesztett, kibővített összetételű formulája, amely fogyasztóbarát, könnyen lenyelhető, új alakú tabletta.


A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta új szabadalommal védett összetételű, gyógyszergyárban előállított, magyar termék.


A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta összetevői az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális, fontos és természetes anyagok. A készítmény folyamatos szedése biztosítja ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét.


A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta nem okoz mellékhatást és a gyógyszerek döntő többségével együtt szedhető.


A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta összetétele azonos a Culevit Forte rákbetegeknek italporral. 1 tasak Culevit Forte rákbetegeknek italpor hatóanyagtartalma 30 Culevit Forte rákbetegeknek tabletta hatóanyagtartalmával egyezik meg.


Az tabletta forma előnyös, mert egyszerű a dozírozhatósága, a Culevit Forte rákbetegeknek tabletta új alakja pedig azért előnyös, mert könnyen lenyelhető, fogyasztóbarát.


Kinek és miért ajánlott az tabletta alkalmazása?


A készítmény alkalmazása daganatos betegeknek ajánlott, az onkológiai kezelések (terápiájuk) kiegészítésére.


Hogyan és meddig kell fogyasztani?


Daganatos betegeknek ébredéstől lefekvésig, óránként, napi 15×2 tablettát ajánlott szedni. A készítményt minden nap kell szedni, szünetet beiktatni nem célszerű. A tablettát az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan, 15×2/nap dózisban, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni, amíg a szervezetben kimutathatóan jelen van a daganat. Daganatmentesség elérése után hat hónapig továbbra is javasolt a napi 15×2 tablettát, majd ezután legalább még hat hónapon át minimum napi 15×1 tablettát folyamatosan fogyasztani.


Miért fontos a Culevit Forte tabletta óránkénti fogyasztása?


A Culevit Forte tabletta aktív összetevőinek koncentrációja kb. 1 óra alatt éri el a keringési rendszerben a maximális értéket, majd fokozatosan ürülve kb. 2-3 óra alatt lecsökken a kiindulási értékre. Mivel célunk az aktív összetevők koncentrációjának folyamatosan magasabb szinten tartása a szervezetben, ezért javasolt az óránkénti szedés. Éjszaka nem ajánlott szedni, az óránkénti felkelés stresszt okozna, a betegnek és a szervezetének is szüksége van a pihenésre, a regenerálódásra.


Kik nem fogyaszthatják a tablettát?


Aki az aktív összetevők, vagy segédanyagok bármelyikére allergiás, annak nem szabad szednie a készítményt! Fenilketonuriás betegeknek – a fenilalanin-tartalom miatt – ellenjavallt. Homociszteinuria és hiperhomociszteinémia esetén – a metionin-tartalom miatt – használata kerülendő.


Mit tudunk a Culevit Forte tablettáról?


Egy dobozban, 1 üvegben, 1×210 tabletta található, amely 7 napig (1 hétig, ) elegendő. A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta a korábban forgalmazott Culevit tabletta új, továbbfejlesztett, kibővített összetételű formulája, amely fogyasztóbarát, könnyen lenyelhető, új alakú tabletta. A Culevit Forte 1×210 tabletta 2015. márciustól kapható Magyarországon.


Notifikációs szám: T/1908/2014

Adatok
Cikkszám
5998363105980
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!