Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

NOW CurcuBrain ( kurkuma) 400mg 50veg kapszula
NOW CurcuBrain ( kurkuma) 400mg 50veg kapszula
11 900 Ft

NOW CurcuBrain ( kurkuma) 400mg 50veg kapszula

Szállitási idő
1 munkanap
11 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 238 Ft
Részletek

A CurcuBrain 400 mg vega kapszula kurkumint tartalmaz, amely egy erőteljes szabadgyök-semlegesítő, amelyről ismert, hogy támogatja az immunrendszer kiegyensúlyozott működését, de alacsony biológiai hozzáférhetősége is ismert.


A NOW CurcuBrain a Longvida Optimized Curcumint tartalmazza, amely a vizsgálatok szerint a szabad kurkuminoidok biohasznosulását akár 65-ször nagyobb mértékben teszi lehetővé, mint az általános kurkumin.


A Longvida a gyomor-bél traktusban szívódik fel, és szabad kurkuminként, a szervezet aktív formájaként juttatja el a test többi részét.


Kimutatták, hogy a Longvida áthatol a vér-agy gáton az egészséges idegszövetek támogatása érdekében.A kurkumin egy erős, szabadgyök-semlegesítő, amelyről ismert, hogy támogatja a kiegyensúlyozott immunfunkciót, de az is ismert, hogy alacsony a biohasznosulása. A NOW CurcuBrain a Longvida Optimized Curcumin nevű készítményt tartalmazza, amely a vizsgálatokban 65-ször nagyobb a szabad curcuminoid biohasznosulása a generikus kurkuminhoz képest. A Longvida-t a GI-traktus szívja fel, és a test többi részéhez szabad kurkumint, a szervezet aktív formáját adja. A Longvidarol kimutatták, hogy behatol a vér-agy gáton az egészséges neuronális szövetek támogatására.
Javasolt használat


Vegyen be 1 kapszulát naponta.

Adatok
Cikkszám
0248