Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

Opti-Pack Complete and Full 30 pack Amix Nutrition

Opti-Pack Complete & Full: a sportos tápanyagok, aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok hihetetlen kombinációja egyetlen készítményben!
Szállitási idő
1 munkanap
Részletek

Az Opti-Pack Complete & Full valóban „univerzális” táplálékkiegészítő, amelyet kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy a testnek a legszükségesebb tápanyagokat adja a magas állóképességű sportolók szigorú edzése során.


Javasolt adagolás: 12 tablettát (2 csomag) vegyen be naponta bő vízzel. Adagolás: vegye be együtt a két csomagot, vagy reggel 1 csomagot (6 tabletta), délután 1 csomagot (6 tabletta). A legjobb eredmény érdekében a kemény edzésnapokon ki ne hagyd.
Allergén figyelmeztetés: tojást, glutént, kagylót, diót és földimogyorót felhasználó üzemben készül.


Figyelmeztetés: Ha terhes vagy szoptat, kérje egészségügyi szakember tanácsát a termék használata előtt. A terméket nem gyermekek számára tervezték. Gyerekektől távol tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Ennek az étrend-kiegészítőnek a fogyasztása előtt javasolt konzultálnia orvosával. Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, száraz, hűvös helyen, napfénytől távol tárolandó. A terméket ne használd a változatos étrend helyettesítésére. A gyártó és a forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért

Adatok
Cikkszám
0202
Kiegészítő termékek