Amennyiben több darabot szeretne rendelni, de nincsen raktáron kérjük jelezze, segítünk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

Swanson Saffron - Sáfrány kivonat 15mg 60 kapszula
Swanson Saffron - Sáfrány kivonat 15mg 60 kapszula
8 500 Ft
ÚJ

Swanson Saffron - Sáfrány kivonat 15mg 60 kapszula

Swanson Saffron - Sáfrány kivonat 15mg 60 kapszula
Swanson Saffron - Sáfrány kivonat 15mg 60 kapszula

A világon körülbelül 80 fajta sárfány létezik. Fűszerezésre viszont csak a jóféle, más néven valódi sáfrány (Crocus sativus) vörösesbarna bibéje használatos. Ugyanígy csak a „crocus sativus” értékes és gyógyhatású közülük. A Swanson terméke a crocus sativus-t tartalmazza. A crocus sativus segíthet a hangulatjavításban, a mentális jólétben, a menstruációs ciklus alatt is fenntartani a jó közérzetet, valamint segíthet a termékenység növelésében.

EAN
087614113708
Szállitási idő
1 munkanap
8 500 Ft
Egységár: 142 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 170 Ft
Részletek

Kiváló fűszer- és gyógynövény

A sáfrány ( crocus sativus) évezredek óta nagy becsben tartott fűszer- és gyógynövény. Kiváló ízt ad egyes ételeknek. Leginkább rizsételekhez használják, de a halételeknek is pompás aromát biztosít.

Az első írásos emlékek már i.e. 2300-as években is utaltak a fűszersáfrány termesztésére. A világ minden táján keresett növény. Nem csak fűszerként és gyógynövényként használják, hanem ruhafestékként is (pl. a buddhista szerzetesek ruhájának színét is a növény bibéjéből készített főzet adja) A bibéjének gyűjtése nem könnyű munka, termesztése is körülményes, ezért igen drága. Értéke az aranyéval vetekszik. Az őshonos hazai fajok védettek, tehát itthon a bibék nem gyűjthetőek, de nem is alkalmasak fűszernek.

Fontos megjegyezni, hogy a világon körülbelül 80 fajta sáfrány létezik. Fűszerezésre viszont csak a jóféle, más néven valódi sáfrány (Crocus sativus L) vörösesbarna bibéje használatos. Ugyanígy csak a „crocus sativus” értékes és gyógyhatású közülük.

A Sáfrány (crocus sativus) segíthet

A mentális egészségben: – Hozzájárulhat a kiegyensúlyozott érzelmi állapothoz – Segíthet pozitív hangulat fenntartásában A hangulatjavításban: – Hozzájárul az érzelmi egyensúlyhoz – Segíthet a relaxációban A menstruációs ciklusban

Adatok
Cikkszám
087614113708
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!