Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

Fermentált Papaya koncentrátum DUO PACK 2x500 ml
Fermentált Papaya koncentrátum DUO PACK 2x500 ml
10 580 Ft
ÚJ

Fermentált Papaya koncentrátum DUO PACK 2x500 ml

A papayában található enzimek hozzájárulhatnak az emésztőrendszer normál működéséhez, a gyomor védelméhez, a puffadás megelőzéséhez,és segítheti a normál anyagcserét.

10 580 Ft
Részletek

Kiknek ajánljuk?


Gyomorpanaszokkal/refluxszal küzdő személyeknek, savproblémákkal rendelkezőknek (gyomorsav túltengés és gyomorsav hiány egyaránt), étrendjük dúsítására azon személyeknek, akik IBS, Crohn, fekély vagy Helicobacter pylori diétát folytatnak, fogyókúrázóknak, csökkentett energia-bevitel mellett, magas fehérjetartalmú étrendet követőknek és általánosan az immunrendszer egészségéhez.Papaya koncentrátum + Noni kivonat a gyomor és belek egyensúlyáért.A  papayában található enzimek hozzájárulhatnak az emésztőrendszer normál működéséhez, a gyomor védelméhez, a puffadás megelőzéséhez,és segítheti a normál anyagcserét.
Miért jó az erjesztett Papaya koncentrátum?

Az erjesztés vagy idegen szóval fermentálás egy olyan kémiai folyamat, amelyben valamilyen szerves anyagot enzim hatásának teszünk ki. Az enzimek biokatalizátorok, ami azt jelenti, hogy gyorsítják a szervezetben végbemenő kémiai reakciók sebességét.

Az erjesztésnek köszönhetően, a Saccharomyces boulardii hasznos bélbaktérium sejtek felerősíthetik a papajában található enzimek hatását.

Az erjesztett papaya iletve a benne található hatóanyagok erősíthetik a gyomrot, javíthatják az emésztést, és növelhetik a tápanyagok felszívódását. Eredményes gyomortámogató, segíthet a bélfalak tisztulásában és támogatja a bélflórát és elősegítheti az általános jó közérzetet.
Az erjesztett Papaya koncentrátum hatóanyagai

    Saccharomyces boulardii
    papain
    chymopapain
    lizozim
    lipáz

A papaya közel száz enzimet hordoz magában. Ezek közül különösen gazdag papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegíthető), lizozim (antibiotikus hatás) és lipáz (zsírok bontása) enzimekben.  A papaya C-vitaminban és karotinoidokban is gazdag. Az erjesztett papayában, az erjesztés folyamatával (ami körülbelül 3 hónapig tart) termelődik a Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktérium.Ezek táplálják a bélsejteket, aminek köszönhetően további emésztőenzimek aktiválódhatnak.
Mi a papaya?

A  papaya vagy más néven dinnyefa egy trópusi növény.  Termése nagy, körülbelül 20-30 cm-es, érett állapotban narancssárga bogyótermés, amely 5 kg-ot is nyomhat. Lombkoronája és rajta  fürtökben csüngő termése a pálmafára emlékeztet leginkább.

A papaya gyümölcs a dinnyére hasonlít, kérge keskeny és sima, éretlen állapotban zöld színű, érett állapotban narancsos-sárga. Az érett gyümölcs pépje lédús és puha, íze aromás és édes. A belseje tele van magokkal, melyeket zselészerű réteg védelmez.

Adagolási javaslat: 30 ml naponta, két részletben az étkezések előtt. Fogyasztás előtt felrázandó. Felbontás után a készítményt hűtőben tárolja, és 5 héten belül fogyassza el.


Minimumkúra-maximumkúra: Mindig a probléma foka és életmód a meghatározó, de általános kúraidejének minimuma 3 palack, azaz 50 nap, egy teljes kúraidő 160 nap, azaz 10 palack.Mivel az erjesztett Papaya ital egy természetes készítmény, a színe és az íze is változhat az előállítások alkalmaival. Ez nem válik a termék minőségének és hatásosságának rovására.

Mivel az erjesztett Papaya ital egy természetes készítmény, a színe és az íze is változhat az előállítások alkalmaival. Ez nem válik a termék minőségének és hatásosságának rovására.

Kiszerelés:     2x500 ml

Adatok
Cikkszám
988009