Kérdése van? Több darabot szeretne? Hívjon minket!       

+36-20/334-6464

B-vitamin Komplex 60 kapszula WTN
B-vitamin Komplex 60 kapszula WTN
8 990 Ft

B-vitamin Komplex 60 kapszula WTN

Aktív B-vitamin sor egy kapszulában!
Összetevők: myo-inozitol, pantetin, zselatin (kapszula), piridoxál-5’-foszfát, mangó kivonat, szent bazsalikom kivonat, riboflavin-5’ nátriumfoszfát, inozitol-hexanikotinát, tiamin-pirofoszfát-klorid, tiamin-hidroklorid, D-biotin, (6S)-5-metiltetrahidrofolát, metil-kobalamin.
EAN
5999564170494
Szállitási idő
1 munkanap
8 990 Ft
Egységár: 150 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 180 Ft
Részletek
Sok egészségügyi probléma esetén fontos, hogy a B-vitaminok AKTÍV formában legyenek elérhetőek, mert a szervezet csak így tudja azonnal és igazán jól hasznosítani őket. Az aktív formájú B-vitaminokat a szervezet rögtön fel tudja használni, mert már nincs szükség bonyolult átalakító folyamatok elvégzésére. Az inaktív vitaminokat, olykor a szervezetünk nem tudja megfelelő mértékben felhasználni, hiszen számos tényező együttállása szükséges, ezekhez a bonyolult folyamatokhoz. Amennyiben valamely folyamatelem hiányzik, az átalakulás nem, vagy csak részlegesen meg végbe. A szervezetünket azonban tehermentesíthetjük azáltal, hogy aktív vitaminokat biztosítunk számára. Az inaktív vitaminok aktívvá alakításának kritériumai mellett a felszívódás minőségét is szükséges figyelembe vennünk. Egy gyulladt bélrendszer esetén csökkenhet a felszívódása a makro- és mikrotápanyagoknak, ezáltal csökkenhet az inaktív formában szedett vitaminkészítmények alapvetően alacsony hasznosulása is.

A fent említett azonnali hasznosulást szolgálhatja a WTN B-vitamin komplex is, a B-vitaminok aktív koenzim formáinak hosszú sorával!
A WTN B-komplexen kívül, már más B-vitamin komplex esetében is aktív formában van jelen a B6, B9 és B12-vitamin (B6 - piridoxál-5’-foszfát (P5P); B9 – kálcium folát vagy glükozamin folát só, B12 – metilkobalamin, adenozilkobalamin vagy hidroxo-kobalamin). Ám a többi B-vitamin esetében is kulcsfontosságú a szervezetnek, hogy aktív vitamint kapjon.

Ezért a WTN B-vitamin komplexben:

A korábbi B1-vitamin tiamin-hidroklorid forma mellé, most egy aktívabb tiamin-pirofoszfát-klorid került.
B2-vitamin esetén riboflavin helyett, a riboflavin-5-nátriumfoszfátot, a B2-vitamin aktív koenzim formáját használtuk.
B3-vitamin esetén a niacinamid helyett, a nikotinamid-hexonikotinát, a B3-vitamin egyik legjobban hasznosuló aktív koenzim formája került.
A B5-vitaminnál a calcium-D-pantotenátot is lecseréltük a B5 aktív koenzim formájára, a pantetinre.
A B-vitaminok igazi jolly jokernek számíthatnak, ha az egészségről van szó. Szinte nincs olyan élethelyzet, ahol ne tudnánk őket az egészségünk javára fordítani.

Ajánljuk az alábbi esetekben:

munkahelyi stressz
várandóság vagy szoptatás
mentális vagy fizikai kimerültség
vizsgaidőszak vagy intenzív sport
szív- és érrendszer problémák
anyagcsere-problémák
Adatok
Cikkszám
5999564170494
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!