Amennyiben több darabot szeretne rendelni, de nincsen raktáron kérjük jelezze, segítünk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

Herbafulvo essencia Prémium 750ml
Herbafulvo essencia Prémium 750ml
7 500 Ft

Herbafulvo essencia Prémium 750ml

A Mester Károly által kifejlesztett Herbafulvo essencia Prémium egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érrendszerünk optimális működését.

EAN
5999860512004
Szállitási idő
1 munkanap
7 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft
Részletek
A Mester Károly által kifejlesztett Herbafulvo essencia Prémium egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érrendszerünk optimális működését.

A Herbafulvo essencia és a Herbafulvo essencia Prémium minden fő összetevőjében megegyezik. A kedvezőbb hatás és íz érdekében a Herbafulvo essencia Prémium összetétele az alábbiak szerint módosult:

Inulint tartalmaz
hisztamin érzékenyek is fogyaszthatják
kálium-szorbátra érzékenyek is fogyaszthatják
nikotinsav-amidot tartalmaz
A Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érrendszerünk optimális működését.

Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködés elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte. A Herbafulvo essencia a vírus, baktérium és tumor sejtek elleni immunvédekezést is támogatja, a falósejtek argininből állítják elő a nitrogén-monoxidot, amely a tumorsejtben programozott sejthalált okoz. A Herbafulvo essenciát a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” teszi különlegessé. Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.

A fulvosav a termék mozgatórugója, a huminsavak közé tartozó molekula. Kivételesen értékes tulajdonsága, hogy reakcióképessége miatt, a környezetében lévő molekulákkal, fémekkel kötésbe tud kerülni. Egy molekula fulvosav több mint hatvan másik molekulával tud összekapcsolódni. Ez a tulajdonsága teszi központi szereplővé a termékben, hiszen mind az arginin, mind a harmadik összetevő, a parajdi sóiszap is fulvosavval kötött formában kerül az essenciában, és ezáltal hatékonyan felszívódó formában lesz jelen a bélcsatornában.

Korunk általános – szinte a legtöbb embert érintő – problémája az emésztőrendszeri betegségek mind gyakoribb előfordulása: hasi diszkomfort, fájdalom, puffadás, gázosodás, émelygés, hányinger, reflux. Ezek mellett, szinte minden esetben panasz a tartósan lazább széklet, illetve a rendszeres hasmenés is. A nagyobb víztartalmú széklettel, sok, számunkra szükséges iont (nátrium, kálium, klór, kalcium, stb.) is elvesztünk. A parajdi sóbányából származó sóiszap nem csak sót (NaCl) tartalmaz, hanem egyéb ionokat, nyomelemeket, mikroelemeket is. A fő ionokat tekintve a parajdi sóiszap megegyezik százalékos arányaiban az emberi testben lévő azonos ionok arányával. Ezért a legtökéletesebb só- és nyomelempótló anyagként szerepel a termékben.

A normál bélflóra szervezetünk egyik "védőbástyája". Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása, a nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése, rövid szénláncú zsírsavak termelése (ez a bélhámsejtek elsődleges tápanyaga). Ezen sokrétű funkció ellátása és az optimális bélflóra egyensúly a Herbafulvo essencia almapektin összetevője segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka.
Herbafulvo Essencia Prémium fogyasztása
Fogyasztása életkortól függetlenül, folyamatosan javasolt. Étkezések után fogyasztva fejti ki legeredményesebben hatását. Nem csak a biztos székletet garantálja, hanem az elfogyasztott táplálékok „szakszerű”, gyors lebontását is. Fogyasztása megszünteti a kiadós étkezések utáni kellemetlen teltségérzetet, és puffadást. Az emésztési folyamatok intenzitásának támogatása révén a salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből.

Herbafulvo Essencia Prémium napi ajánlott bevitel
A napi ajánlott fogyasztási mennyiség 40 ml, azaz 4 centiliter. A napi adagot célszerű reggel, vagy két egyenlő részben elosztva, reggel és este étkezés után ivóvízbe, teába keverve, vagy önmagában fogyasztva használni. Lehet a napi ivóvíz mennyiségbe keverve folyamatosan fogyasztani.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Használat előtt felrázandó!

Összetétel a termék javasolt napi adagjába (40 ml)
Rumex acetosa L. Mezei sóska (Rumicis fructus) 316 mg,·Urtica dioica L. Nagy csalán (Urticae folium) 316 mg, Matricaria recutita L. Orvosi székfű (Chamomillae anthodium (flores) 632 mg, Salvia officinalis L. Orvosi zsálya (Salviae folium) 158 mg, Vaccinium myrtillus L. Fekete áfonya (Myrtilli folium) 316 mg, Foeniculum vulgare Mill. Édes kömény (Foeniculum fructus) 126 mg, Pimpinella anisum L. Ánizs (Anisi fructus) 126 mg, Silybum marianum L. Máriatövis (Cardui mariani fructus) 900 mg, Rosa canina L. Vad rózsa (Cynosbati pseudofructus cum seminibus 108 mg, Fulvosav (Fulvie acid) 3.360 mg, Almapektin (Pupillam pectin) 528 mg, Inulin 2.840 mg, Parajdi natur só 192 mg, Arginin 217 mg, Niacinamid 237 mg, Lecitin (napraforgó) 25 mg, Citromsav 100 mg, Tejsav 256 mg.

Tárolás
Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt saját üvegében. Kisgyerekek elől elzárva kell tárolni!

Összetevők
fulvosav, védett arginin (arginin-fulvosav komplex), parajdi sóiszap kelát, almapektin, gyógynövények (máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű).

Olvassa el a Herbafulvo essencia prémium termékismertetőt és a Herbafulvo essencia prémium termékek tudományos magyarázatát:
Herbafulvo essencia prémium termékismertető (letölthető dokumentum .pdf)
Herbafulvo essencia prémium tudományos magyarázat (letölthető dokumentum .pdf)
OGYÉI Notifikációs szám
27454/2021

Kiszerelés
750 ml

Gyártó
Mester és Major Kft.

Adatok
Cikkszám
5999860512004
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!