Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

Nutrilab Koenzim Q10 30mg kapszula 150db
Nutrilab Koenzim Q10 30mg kapszula 150db
5 400 Ft

Nutrilab Koenzim Q10 30mg kapszula 150db

Növényi eredetű (természetes), fermentációval előállított folyékony Q 10.
Szállitási idő
1 munkanap
5 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 108 Ft
Részletek

Nutrilab Koenzim Q10 30mg kapszula
Növényi eredetű (természetes), fermentációval előállított folyékony Q 10.
Kiszerelés: 150dbA koenzim Q10 részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban, hozzájárulhat a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, a szabadgyökök megkötéséhez.Termékleírás
A koenzim Q10 részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban, hozzájárulhat a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, a szabadgyökök megkötéséhez. Antioxidáns tulajdonságainál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős. Elősegítheti a normális vérnyomás megtartását.


A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához. Segítheti a szervezetet fokozott energia igénye esetén, jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor és túlterheléskor, valamint fokozott igénybevételnek kitett izmok (pl. vázizom, szívizom) energiaellátását. A koenzim Q10 javíthatja az általános fizikai állóképességet.


A koenzim Q10 sportolás során növelheti a teljesítményt azoknál az egyéneknél, akik csökkent teljesítőképességgel rendelkeznek, de szervi bajtól mentesek.


Ajánlott mennyiség: Naponta 1 kapszula fogyasztása ajánlott.


Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Adatok
Cikkszám
0466