Ha megrendelése leadásakor problémája támad vagy GLS pontra kérné rendelését hívjon minket: 06/20/334-6464

Megrendelés, kiszállítás külföldre - további információért kattintson ide!

Dr Fachet Gyógygomba Vital Defense Plus Dr Fachet

Immunrendszer támogató, növelheti a fizikai állóképességet és a betegségekkel szembeni ellenálló képességet, tumorellenes hatású, elősegítheti az anyagcserét, csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, a magas vércukor- és koleszterinszintet.
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár8990 Ft
Kedvezmény
Leírás

Mennyiség: 60 db

Napi adag: 2x1 kapszula

Sok éves kutatói munka eredményeként alkotta meg Dr. Fachet József a Vital Defense termékcsaládot. A professzor 50 évet áldozott a rákkutatásra és az immunrendszerünk erősítésének a legjobb és leghatásosabb módszerének a felkutatására. Fachet professzor kérdéseire a gyógygombák, azaz a gyógygombákban található poliszacharidok adták meg a választ. A gyógygombákat a Keleti kultúra évszázadok óta nagy becsben tartja, csak a kiváltságosok juthattak hozzájuk, hiszen életelixírnek tartották. Ma már a japán gyógyászat is használja a gyógygombákból származó poliszacharidokat, gyógyszerként kapják a betegek különböző betegségekre. A hatásmechanizmusuk dokumentálva van. Fachet professzor a saját, illetve a japános kutatási eredményeire alapozva alkotta meg a Vital Defense Basicet és a Vital Defense Plust

A Plus termék önmagában való szedése azoknak ajánlott, akik nem szenvednek krónikus betegségekben és az immunrendszerüket szeretnék erősíteni. Ha már kialakult betegségről van szó, a Vital Defense Basic és Plus szedése javallott.

Továbbá a Plus alkalmazható sportolóknak, azoknak akiknek a szervezete terhelésnek van kitéve, nehéz fizikai munkát végzőknek, hogy a szervezet leterheltségének felszabadításához.

A Vital-Defense Plus három gyógygomba fajtát tartalmaz. Pecsétviaszgombát, bokrosgombát és a hernyógombát. Mindhárom gombának számos kiváló hatása van az immunrendszerre. A pecsétviaszgomba daganatgátló hatású, segíthet a vérnyomásproblémákon, a cukorbetegségnél is jól alkalmazható jótékony hatása miatt. Méregteleníti a szervezetet, segíti a vese és máj funkciókat. Mint ahogy a bokrosgomba is kiválóan alkalmazható ezeknél a betegségeknél, a magas béta-glükán tartalmának köszönhetően segítheti a tumoros sejtek csökkentését, ahogy a vérnyomás helyes beállítását vagy a cukorszint egészséges értékének elérését idézheti elő. A Kínai hernyógomba hasonlóan viselkedik mint az antibiotikum, de nincs a szervezetre káros hatása, ott hat ahol szükség van rá, kiemelendő, hogy a bélflórára is pozitívan hat. Egyik legfontosabb tulajdonsága az egyedülálló immunrendszer erősítése mellett, hogy plusz energiával tölti fel a szervezetet. Segít a fáradékonyságon és az enerváltságon is! A Vital Defense Plus tartalmazza továbbá a rezervatrolt és az acerolát is, melyek a gyógygombák jótékony hatását erősítik.

Hogyan működik?

Számos jótékony hatással van a szervezetre a Vital Defense termékcsalád két tagja, a Basic és a Plus együttes szedése, ha már kialakult betegségről van szó. Azokban a népbetegségekben tud igazán helytállni melyek a mai korban élőket sújtják. A gyógygombákban található poliszacharidok tulajdonságai segítik a szív és érrendszer problémákkal küzdőket, azokat akinek vérnyomásproblémáik vannak, cukorbetegséggel küzdenek. Továbbá kedvező hatással vannak, az agy és szív oxigénellátásra, vérhigító hatással is rendelkeznek, azaz gátolják a vérrögök kialakulását. A természetes és egyben speciális poliszacharidok képesek az egészséges sejteket antioxidáns hatásuknak révén megvédeni, bizonyos immunsejtek célzott hatását serkentik. Kiemelkedő rákellenes hatással is rendelkeznek, hisz képesek gátolni a rákos sejtek vérellátását is.

Miért lehet szüksége rá?

A Vital Defense termékcsalád alkalmazható preventív céllal is, hiszen nagyon fontos, hogy nem csak akkor érdemes elkezdeni a gyógygombák szedését, amikor már kialakult a betegség. A hangsúly a megelőzésen van! Kúra szerű alkalmazásával megelőzhető számos súlyosabb betegség kialakulása , továbbá az immunrendszer erősítésével sokkal könnyebben legyőzhető az influenza és a téli vírusok.

Ha immunrendszerének erősítésére van szükség, elég a Vital Defense Plus-t szednie, mely a hernyógomba kivonatnak köszönhetően kiválóan helyt áll ha a szervezet védekezőképességének megerősítésére.

Kialakult krónikus betegség kezelésére, a Vital Defense Basic és Plus szedése ajánlott!

A Vital Defense Plusban tartamazza a hernyógoma (Cordyceps) kivonatát, mely:

 • kitűnően növeli a szervezet energia szintjét és ezáltal az állóképességet, a tüdő képes több oxigén felvételre, tisztítja a légutakat így javulás érhető el a tüdő állapotában
 • Magas antioxidáns hatással rendelkezik
 • fokozza a libidót és segít a hormonrendszer optimális beállításában, így csökkenthető a terméketlenség
 • Kiválóan szabályozza az immunrendszert
 • Segíti a belső szervek működését, vese és máj
 • Erős gyulladás gátló és antibakteriális hatással rendelkezik
 • koleszterinszintet beállításában nyújt segítséget
 • serkentőleg ha a T-sejtek és fehérvérsejtekre
 • megakadályozza a vérrögök kialakulását a vérben
 • csökkentheti a kemoterápia és a sugár káros mellékhatásait
 • vérhígító hatással rendelkezik

Összetevők (2 kapszula tartalmaz):

 • Hernyógomba kivonat (Cordiceps siensis) 80,0 mg
 • Bokrosgomba kivonat (Grifola frondosa) 80,0 mg
 • Pecsétviaszgomba kivonat (Ganoderma lucidum) 80,0 mg
 • Rezervatrol (50%) 50,0 mg
 • Acerola kivonat (Malphigia glabra I.termés kivonata min. 17% természetes C-vitamin tartalommal) 100,0mg ebből C-vitamin 17,0 mg

Felhasználás:

 • Bármely korosztály részére
 • Kialakult betegség és egészséges állapot esetén is megelőzés céljából
 • Tumoros betegek részére
 • Stresszes életet élők részére
 • Azoknak, akik aktívan sportolnak és megterhelő fizikai munkát végeznek, kondíciójuk megőrzése és segítése véget
 • Továbbá olyan esetekben amikor az immunrendszer le van terhelve: dohányzás, alkohol fogyasztás mellett, műtétek folyamán stb.

Adagolás:

Immunerősítésre, energetizálásra a Vital Defense Plust ajánljuk, a terméken látható adagolás szerint, azaz naponta 2x1 kapszula bevételét, étkezéstől függetlenül, azonos napszakban.

Betegség esetén, a Basic és a Plus együttes szedése ajánlott!

Dr. Fachet: Vital Defense Plus gyógygomba a legjobb áron!