Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

Optima Acai OXY 3™ 500 ml (szavatosság 11hó vége)
Optima Acai OXY 3™ 500 ml (szavatosság 11hó vége)
4 500 Ft 
2 000 Ft

Optima Acai OXY 3™ 500 ml (szavatosság 11hó vége)

Acai bogyó gyümölcslé OXY 3™-mal
56
4 500 Ft 
2 000 Ft
Kedvezmény: 56
Megtakarítás 2 500 Ft
Részletek

500 ml


Az acai bogyók a brazíliai esőerdőkben őshonos pálmafa bogyótermései. Az amazóniai bennszülöttek már évszázadok óta fogyasztják. Ma egyike a jól ismert „szupergyümölcsöknek"


Miből áll az OXY 3™?


Az OXY 3™ természetes kombinációja a vörös szőlőnek, likopinnek és a rezveratrolnak. A likopin a paradicsomban is természetesen jelen lévő karotinoid. Jellegzetes vörös színe van. A rezveratrol a növényekben termelődő természetes anyag. A növény sérülése vagy gombás fertőzése esetén termelődik, része a védelmi reakciónak.


Összetevők: acai, OXY 3™ 10% (OXY 3™ egy Optima által szabadalmaztatott keveréke a vörös szőlőnek, likopinnek és a rezveratrolnak), fruktóz, citromsav, antioxidáns: aszkorbinsav, tartósítószer: kálium-szorbát


Felhasználási javaslat:


A acai gyümölcslé közvetlenül az üvegből kiöntve is fogyasztható (20 ml/nap), de hígítható vízzel vagy más italokkal is. Mint minden természetes gyümölcslének a acainak is íze és színe tételenként eltérhet, de ez nem befolyásolja a termék minőségét.


Használati útmutató:


Fogyasztás előtt az üveg tartalmát jól rázza fel. Felbontás után hűvös sötét helyen + 4 °C hőmérsékleten (hűtőszekrényben) tárolandó. Felbontás után 1 hónapig fogyasztható.


Tárolási feltételek:


A terméket szorosan lezárva, száraz, sötét helyen tároljuk. Termék minőségét megőrzi az angol nyelvű (eredeti) címkén feltüntetett időpontig.


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni! A terméket gyermekek elől gondosan el kell zárni! Terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott! Csecsemőknek nem ajánlott!

Adatok
Cikkszám
0170
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!