Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/334-6464

Junior Multivitamin Por 43,65g Natur Tanya

Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN – Cukormentes, adalékanyagmentes, gyerek multivitamin. 20 féle szerves tápanyag, fekete bodza, céklalé por, természetes és finom eper ízben, 3 éves kortól
Szállitási idő
1 munkanap
3 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Részletek

NATUR TANYA® JUNIOR MULTIVITAMIN
Cukormentes, színezék- és tartósítószer nélküli gyermek multivitamin, amit rendkívül finom és természetes eper ízben élvezhetnek az óvodás- és kisiskoláskorú gyermekek. A vízben oldódó formula 20 szerves tápanyaggal, köztük két világszabadalommal védett vitaminnal, fekete bodza kivonattal és céklaléporral járul hozzá a gyermekek napi vitamin és ásványi anyag szükségletéhez.
Az adagolást a junior korosztály igényeinek megfelelően alakítottuk ki; 3-6 éves korig, illetve a 6-12 éves korosztály számára.
A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN független akkreditált labor által is bevizsgált gyermekvitamin, laktóz- és gluténmentes igazolással!

 FÜGGETLEN AKKREDITÁLT LABOR ÁLTAL IS BEVIZSGÁLT GYERMEK MULTIVITAMIN ÓVODÁS ÉS ISKOLÁS GYERMEKEKNEK
CUKORMENTES, TARTÓSÍTÓSZER- ÉS SZÍNEZÉKMENTES
GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES IGAZOLÁSSAL
TERMÉSZETES EPER AROMA ÉS TERMÉSZETES ÉDESÍTÉS
FOGBARÁT FORMULA
TÁMOGATJA A SZERVEZET VÉDEKEZŐKÉPESSÉGÉT
HOZZÁJÁRUL AZ IMMUNRENDSZER EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉHEZ
ELŐSEGÍTI A KOGNITÍV KÉPESSÉGEK FEJLŐDÉSÉT
TÁMOGATJA A CSONTOK MEGFELELŐ NÖVEKEDÉSÉT ÉS FEJLŐDÉSÉT
AKÁR 30 ADAG
Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN - nagy adag szeretettel készült, amit anya és apa puszija mellé ajánlunk!
MINDEN EGÉSZSÉGES GYERMEK MÖGÖTT VAN EGY GONDOSKODÓ SZÜLŐ
A 3 és 12 év közötti gyermekek sokféle tápanyagot igényelnek, egészséges szellemi és fizikai fejlődésükhöz. Ezt természetesen kiegyensúlyozott vegyes táplálkozással tudjuk biztosítani számukra, az ajánlásoknak megfelelő mennyiségű zöldség- és gyümölcsfogyasztással, minőségi szénhidrátokkal, fehérjékkel, zsírokkal, megfelelő folyadékbevitel és rendszeres fizikai aktivitás kíséretben.

A helyes táplálkozás a gyermekkorban nemcsak a normál növekedés, a csontozat, fogazat és a kognitív fejlődés támogatása szempontjából fontos, hanem az egészséges táplálkozási minták kialakítása miatt is, amelyek a felnőttkori krónikus betegségek kockázatának csökkenésével járnak együtt. Ilyenek az elhízás, a 2-es típusú cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, a metabolikus szindróma és csontritkulás.
HA A GYERMEKEK TÁPANYAGBEVITELE NEM MEGFELELŐ AZ RONTHATJA A GYERMEKEK NÖVEKEDÉSÉT ÉS FEJLŐDÉSÉT. EZ KÜLÖNÖSEN AKKOR FORDUL ELŐ, HA A GYERMEK:
- nem túl jó étvágyú vagy válogatós

- sok finomított szénhidrátot és üdítőt fogyaszt

- magasabb fizikai vagy szellemi aktivitású

- hirtelen nagyot nőtt

- magasabb a testsúlya

- korlátozó diétára kényszerült

- krónikus betegséggel él

„A gyermek, olyan, mint egy pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más. Mindegyik különleges. Mindegyik gyönyörű.” /Ismeretlen szerző/MULTIVITAMIN INNOVÁCIÓ A FELNÖVEKVŐ GENERÁCIÓNAK FEJLESZTVE!
A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy gyermek multivitaminunk gondosan válogatott összetevőkkel kerüljön formulázásra, így a természetesség jegyében…

TARTALMAZ:
- természetes eper ízű aromát,

- természetes eredetű, sztéviából származó szteviol-glikozidokat

- természetes Bacillus subtilis natto fermentációjából K2-vitamint

- természetes növényi összetevőket (céklalépor, fekete bodza kivonat)

NEM TARTALMAZ:
- mesterséges színezéket

- mesterséges tartósítószert

- mesterséges édesítőszert és

- mesterséges aromát

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN a rágótabletta és a gumivitamin formákkal ellentétben nem tapad meg a fogakon, alkalmazása a gyermekek mindennapi folyadékbevitelét is támogatja. A fogyasztásra kész ital rózsaszín színét a hozzáadott céklalépornak köszönheti.
Adatok
Cikkszám
112506